تهیهكننده رادیو حماسه از تلاش بیوقفه این رسانه برای انعكاس همزمان شهادت رهبر انقلاب و حماسه حضور مردم در خیابانها گفت و تاكید كرد كه صدای مقاومت خاموش نمی شود.
به گزارش روابط عمومی معاونت صدا، سیده منیره موسوی تهیهكننده رادیو حماسه گفت: با شروع جنگ، مسئولیت سنگین اطلاعرسانی و حفظ روحیه مردم را بر دوش گرفتیم. اما شهادت رهبر انقلاب، آغاز راه ما را با خونی سرخ رقم زد و مأموریت ما را عمیقتر و مقدستر كرد. تصمیم بر این شد كه تمام محتوای ما، آیینهای باشد برای این 2 اتفاق بزرگ؛ هم یادمان باشد كه در چه شرایطی بودیم و هم یادبود رهبر عزیزمان باشد كه جانش را فدای انقلاب كرد.
وی ادامه داد: این شد سنگ بنای رادیو حماسه؛ رسانهای كه قرار شد صدای مقاومت، پیام رهبر و صبر مردم باشد. حضور مردم در خیابانها، اوج وفاداری و اقتدا به آرمانهای رهبر شهید بود. ما این حماسه را درك و احساس كردیم وظیفهای فراتر از اطلاعرسانی صرف داریم؛ باید این حضور را با صدا، زنده و ملموس میكردیم. با تلاش شبانهروزی همكاران، برنامههای متعددی طراحی شد كه صدای مردم، فریادهایشان، شورشان و پیوند ناگسستنیشان با انقلاب را به بهترین شكل منعكس كند.
موسوی افزود: خدا را شكر توانستیم این حماسه عظیم را به شكلی شایسته از طریق امواج رادیو حماسه به گوش جهانیان برسانیم. معتقد هستیم خون هر شهید، بذری است كه انقلاب را آبیاری میكند. شهادت رهبر عزیزمان، نه تنها پایان نبود، بلكه آغازگر موجی عظیم از حماسه بود. این خون، انگیزهای شد برای ما و مردم تا با قدرت بیشتری در راه انقلاب گام برداریم.
وی ادامه داد: رادیو حماسه، این پیام را فریاد میزند كه تا نابودی كامل آمریكا و اسرائیل و تا تحقق كامل آرمانهای انقلاب، دست از مبارزه نخواهیم كشید. این، پیمان ما به شهدا و پیام ما به جهانیان است. این موفقیت، حاصل همدلی و تلاش جمعی است. تمركز ما همچنان بر پوشش حماسه مردم، بهویژه راهپیماییهای شبانه در ماه رمضان، خواهد بود تا این صدای مقاومت هرگز خاموش نشود.