معاون صدا: حمله به مراسم عروسی سیریك، اوج جنایت آمریكا علیه مردم بی‌گناه است

معاون صدای رسانه ملی با محكوم كردن حمله آمریكا به مراسم عروسی مردم در بندر كوهستك سیریك، گفت: رادیو در كنار مردم داغدار و خانواده‌های شهدای این جنایت خواهد بود و با تولید و پخش برنامه‌های ویژه، ابعاد این جنایت را برای مخاطبان تبیین می‌كند.

1405/06/13
|
20:53

به گزارش روابط عمومی معاونت صدا، احمد پهلوانیان، با محكوم كردن حمله آمریكا به یك مراسم عروسی در بندر كوهستك شهرستان سیریك، اظهار كرد: حمله به یك مراسم عروسی و هدف قرار دادن مردم بی‌دفاع، یكی از روشن‌ترین نمونه‌های جنایت علیه غیرنظامیان است و نشان می‌دهد ادعاهای آمریكا درباره حقوق بشر تا چه اندازه با رفتار واقعی این كشور فاصله دارد.

پهلوانیان با اشاره به جنایت آمریكا در سیریك ادامه داد: سنگ بنای آمریكا با قتل و غارت و تجاوز گذاشته شده و كشتن لبخند و شادی و زندگی و كشتار كودك و زن و مرد بی‌گناه در خوی جنایتكار و ذات پلید آمریكا است و البته رجاله‌های آمریكا پرست!!
وی گفت: مردم در یك مراسم خانوادگی و در فضایی كاملاً غیرنظامی گرد هم آمده بودند و اینكه چنین محلی هدف حمله قرار گرفته، اتفاقی تلخ و تأسف‌بار است كه وجدان هر انسان آزاده‌ای را جریحه‌دار می‌كند.

پهلوانیان با اشاره به شهادت و مجروح شدن شماری از مردم بی‌گناه در این حمله افزود: در این حادثه تعدادی از هموطنانمان به شهادت رسیده و ده‌ها نفر نیز مجروح شده‌اند و متأسفانه در میان آسیب‌دیدگان كودكان نیز حضور دارند. این جنایت را به‌شدت محكوم می‌كنیم و به خانواده‌های شهدای این حادثه تسلیت می‌گوییم و برای مجروحان آرزوی سلامتی داریم.
معاون صدا بیان كرد: حمله به مردم عادی و خانواده‌هایی كه برای برگزاری مراسم عروسی دور هم جمع شده بودند، هیچ توجیه انسانی و اخلاقی ندارد و نمی‌توان از كنار آن به سادگی عبور كرد. رسانه باید در چنین شرایطی در كنار مردم باشد، صدای خانواده‌های داغدار را منعكس كند و اجازه ندهد ابعاد این جنایت در هیاهوی اخبار و تحولات سیاسی و نظامی به فراموشی سپرده شود.

وی ادامه داد: رادیو به عنوان رسانه‌ای مردمی و همراه همیشگی مردم، وظیفه خود می‌داند كه در این شرایط نیز كنار مردم سیریك، خانواده‌های شهدا و مجروحان این حادثه بایستد و روایت دقیق و مستند این اتفاق را برای مخاطبان ارائه كند.

پهلوانیان درباره برنامه‌های معاونت صدا برای پوشش این حادثه گفت: شبكه‌های رادیویی متناسب با مأموریت و ظرفیت خود، موضوع حمله به مراسم عروسی سیریك را در قالب بخش‌های خبری، گزارش‌های میدانی، گفت‌وگو با كارشناسان و برنامه‌های تحلیلی و تبیینی دنبال خواهند كرد.

وی افزود: رادیو در برنامه‌های خود علاوه بر محكومیت این جنایت، تلاش خواهد كرد روایت مردم و خانواده‌های آسیب‌دیده را به گوش مخاطبان برساند. ما معتقدیم در چنین حوادثی، رسانه نباید صرفاً به اعلام خبر بسنده كند؛ بلكه باید در كنار اطلاع‌رسانی، ابعاد انسانی حادثه را نیز برای مردم بازگو كند.

معاون صدا با اشاره به ظرفیت رادیو برای ایجاد همدلی اجتماعی بیان كرد: رادیو رسانه‌ای است كه در لحظات سخت و بحرانی، همراه مردم بوده و مخاطبان نیز در چنین شرایطی به این رسانه اعتماد دارند. بنابراین تلاش می‌كنیم برنامه‌های شبكه‌ها ضمن حفظ آرامش جامعه، با مردم همدردی كنند و روایتگر رنج‌ها و مظلومیت خانواده‌هایی باشند كه عزیزان خود را در این جنایت از دست داده‌اند.

پهلوانیان تأكید كرد: آنچه در سیریك رخ داده، صرفاً یك خبر نظامی نیست؛ بلكه حادثه‌ای انسانی است كه با جان و زندگی مردم گره خورده است. وقتی یك خانواده برای برگزاری مراسم عروسی دور هم جمع می‌شوند و ناگهان هدف حمله قرار می‌گیرند، ابعاد انسانی فاجعه بسیار سنگین است و رسانه باید این واقعیت را به درستی روایت كند.
وی گفت: دشمن باید بداند كه با چنین اقداماتی نمی‌تواند پیوند مردم ایران را با یكدیگر تضعیف كند. اتفاقاً در چنین لحظاتی، همدلی و همراهی مردم بیشتر می‌شود و رسانه ملی نیز وظیفه دارد این همدلی را تقویت كند.

معاون صدا در پایان خاطرنشان كرد: ضمن محكومیت قاطع این جنایت، بار دیگر به خانواده‌های شهدای حادثه سیریك تسلیت می‌گویم و برای مجروحان و آسیب‌دیدگان آرزوی بهبودی دارم. رادیو نیز همچنان در كنار مردم خواهد بود و با استفاده از ظرفیت شبكه‌های مختلف، این حادثه و ابعاد آن را برای مخاطبان روایت و تبیین خواهد كرد.

دسترسی سریع